Αποστολή

Η διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ξεκινάει την ίδια μέρα της παραγγελίας σας με σκοπό να γίνει η αποστολή το συντομότερο δυνατό χωρίς καθυστερήσεις . Τα εμπορεύματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο και επισημαίνοντας όλα τα δέματα με ταινία (ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν σπασίματα.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή με ACS
ACS Μεταφορική

Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο γρήγορος καθώς ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την Νησιωτική Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες , όμως για οποιοδήποτε προορισμό συνιστάται για μικρές σε όγκο και βάρος αποστολές , καθώς ο υπολογισμός του κόστους αποστολής εξαρτάται κυρίως από το βάρος αλλά και από τον όγκο του δέματος. Ενδεικτικά ,το κόστος για αποστολή έως 2 κιλά είναι στα 4,50€ με το ΦΠΑ και για κάθε επιπλέον κιλό είναι συν 1,35€ με το ΦΠΑ.

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα βάσει του συνόλου του βάρους των προϊόντων. Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται σε δυσπρόσιτη κατά την μεταφορική εταιρεία περιοχή, το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να διαφέρει.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής , με την πραγματοποίηση της αποστολής , σας παρέχουμε τον κωδικό αποστολής (TRACKING NUMBER ) ώστε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής σας μέσω της ιστοσελίδας της ACS.

2. Αποστολή με μεταφορική εταιρία
Μεταφορική Image

Καθώς τα προϊόντα μας έχουν βάρος αυτός ο τρόπος αποστολής είναι ο πιο ενδεδειγμένος.

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και είναι έτοιμη για αποστολή από την εταιρίας μας εντός 1-2 ημέρες από την ημέρα της κατάθεσή σας. Οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες που έχουμε επιλέξει παραδίδουν τις παραγγελίες σας σε 1 με 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής τους! Επειδή, η χρέωση από τις μεταφορικές εταιρείες είναι βάσει αριθμού κιβωτίων, προσπαθούμε πάντα να συσκευάσουμε τις παραγγελίες σε όσο το δυνατό λιγότερα κιβώτια και να τα συμπτύξει. Πάντα, όμως με κύριο γνώμονα την ασφάλειά τους κατά την μεταφορά και την αποφυγή απωλειών των προϊόντων.
Η χρέωση των μεταφορικών κυμαίνεται στα 4,5 ευρώ / κιβώτιο με το ΦΠΑ όσον αφορά την Ηπειρωτική Ελλάδα και για την Νησιωτική Ελλάδα η χρέωση κυμαίνεται στα 8,5 ευρώ / κιβώτιο με το ΦΠΑ . Για δυσπρόσιτες, απομακρυσμένες περιοχές και οποιαδήποτε μεταφόρτωση υπάρχει ένα επιπλέον κόστος (καθορίζεται από την μεταφορική) που κυμαίνεται από 2 έως 8 ευρώ ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση από την πόλη, της περιοχής που βρίσκεστε. Το κόστος μεταφορικών ενδέχεται να τροποποιηθεί από τις μεταφορικές εταιρείες. Κατά την κατάθεση πληρώνετε μόνο το κόστος των εμπορευμάτων καθώς το κόστος της αποστολής πληρώνεται από τον παραλήπτη κατά την παράδοση στον μεταφορέα που σας παραδίδει την αποστολή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όπως καταλαβαίνετε βάση κόστους μεταφορικών συμφέρει περισσότερο να επιλέγετε ποσότητες πολλαπλάσιες των λίγων τεμαχίων γιατί ο μικρός αριθμός τεμαχίων κατά πάσα πιθανότητα θα έχει το ίδιο κόστος αποστολής αν αριθμός τεμαχίων θα ήταν μεγαλύτερος.

Για παράδειγμα , για την αποστολή μέσω ACS η χρέωση ξεκινάει από τα 2 κιλά και έχει 4,00€ με το ΦΠΑ . Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε αποστολή μέχρι τα 2 κιλά θα χρεώνεται 4,00 € οπότε ακόμα και μια παραγγελία πχ. 5 φιαλιδίων των 50ml με συνολικό βάρος 250gr το κόστος αποστολής θα είναι ίδιο με το να παραγγέλνατε 35 φιαλίδια.

Το ίδιο ισχύει για όλους τους τρόπους αποστολής.

Πληρωμή

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω myPOS
  • PayPal.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Αντικαταβολή.
1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω myPOS
Εικόνα myPOS
Εικόνα καρτών

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της χρεωστικής κάρτας στην ιστοσελίδα της myPOS με ασφάλεια.

Η ιστοσελίδα Fialidia.gr ΔΕΝ αποθηκεύει σε καμία περίπτωση στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί, και κατά οποιοδήποτε τρόπο, τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών). Οι συναλλαγές και πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον του συστήματος πληρωμών της PayPal ή της myPOS, με τη χρήση της μεθόδου ανακατεύθυνσης (redirection).

2. PayPal
Εικόνα PayPal

Οι πληρωμές μέσω PayPal επιβαρύνονται με 1.75% επί του τελικού ποσού (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α). Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό PayPal για να προχωρήσετε σε πληρωμή , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως επισκέπτης , απλά & ασφαλέστατα!

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι πληρωμές μέσω PayPal επιβαρύνονται με 1.75% επί του τελικού ποσού (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α). Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό PayPal για να προχωρήσετε σε πληρωμή , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως επισκέπτης, απλά & ασφαλέστατα!

UniCredit εικόνα

Τράπεζα: UNICREDIT BULBANK
Όνομα δικαιούχου: MELAMPOUS LTD
Διεύθυνση δικαιούχου: STR.TSAR BORIS III 11A 2850 PETRICH – BULGARIA
IBAN Λογαριασμού: BG65 UNCR 7000 1523 5826 53
SWIFT/BIC: UNCRBGSF
Διεύθυνση Τραπέζης: UNICREDIT BULBANK AD – 7 , SVETA NEDELYA SQ. 1000 SOFIA – BULGARIA – BRANCH : PETRICH

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας.

Στην επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό να μας ενημερώσετε είτε με email στο info@fialidia.gr ή στο sales@fialidia.gr είτε τηλεφωνικώς στα τηλ : +30 2315526064 ή στο +359 87 717 0036 ότι ολοκληρώσατε την κατάθεση ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η αποστολή της παραγγελίας χωρίς καμία καθυστέρηση.

4. Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ως μέθοδο αποστολής των επιλεγμένων προϊόντων την εταιρεία ACS Courier.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,00€ επιπλέον του κόστους αποστολής.

Nέα υπηρεσία ACS Card on delivery για την πληρωμή των αντικαταβολών.

H νέα υπηρεσία της ACS, Card on delivery, σου επιτρέπει να πληρώνεις για τις ηλεκτρονικές σου αγορές ακριβώς τη στιγμή που τις παραλαμβάνεις από ένα κατάστημα ACS αλλά κ παραλαβής στο σπίτι, με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σου κάρτας*. Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια , xωρίς να ψάχνεις μετρητά, χωρίς να περιμένεις ρέστα! , η αντικαταβολή, πιο βολική από ποτέ.

*Αφορά κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και UnionPay.

Καλάθι Αγορών
Αγαπημένα
Πρόσφατα προβεβλημένα
Κατηγορίες