Στην εταιρία μας θα βρείτε

Η Fialidia.gr

ειδικεύεται στην πώληση φιαλιδίων και μπουκαλιών για εφαρμογές φαρμακευτικών σκευασμάτων, αιθέριων ελαίων, βαμμάτων, πρόπολης & αρωμάτων. Η εξειδίκευση μας στα συγκεκριμένα προϊόντα και η απευθείας εισαγωγή τους από πιστοποιημένες εταιρίες κατασκευής φαρμακευτικών φιαλών καθώς και οίκων κατασκευής ειδικών ειδών συσκευασίας, μας καθιστά την ανταγωνιστικότερη εταιρία σε ποιότητα – τιμή στην αγορά.

Με γνώμονα πάντα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση , την συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων με καινούργια αλλά και καινοτόμα προϊόντα, την μόνιμη παρακαταθήκη διαθέσιμων ποσοτήτων, προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας έτσι ώστε να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.
Η ικανοποίηση σας στους χρόνους παράδοσης αλλά και ακέραιης της παραγγελίας σας το συντομότερο, με μηδαμινές απώλειες και ελαττώματα , είναι το πιο σημαντικό μέλημα για εμάς .

Η εταιρεία μας μας καλύπτει μια έκταση 2500 τετραγωνικών μέτρων με ιδιόκτητες αποθήκες στη βιομηχανική περιοχή Mantar A-2 στο Marikostinovo στην επαρχία Petrich.

Είμαστε μια πιστοποιημένη εταιρεία από το 2016 από την BEREAU VERITAS
Με ISO 9001 : 2015 Έλεγχος Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Ακολουθούμε την ορθή πρακτική αποθήκευσης , συσκευασίας και διανομής σύμφωνα με τα πρότυπα του συστήματος ISO 9001 : 2015.

  • Έδρα / Λογιστήριο : Char Boris III Str. 11A 2850 Petrich – Bulgaria.
  • Τηλ: +30 2315526064 Tel : +359 87 717 0060
  • Αποθήκη Νο1 / Γραφεία : 2870 Marikostinovo, Industrial area Mantar -Complex
  • A1 , Warehouse No A5 , Behind Cruiz Gas Station BULGARIA
    Mail:
Εικόνα Popup

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Και ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες μας αφίξεις & την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας.

Close Καλάθι Αγορών
Close Αγαπημένα
Close Είδατε Πρόσφατα
Close
Close
Κατηγορίες